Over ons

Als de dag van gisteren weet ik nog dat ik met mijn moeder mee mocht naar de BH winkel. Het was 1974 en ik was 12 jaar. Ik zou mijn eerste bhtje krijgen. Dat was spannend. De mevrouw in de winkel vroeg mijn moeder welke maat het moest zijn. Geen idee. Na het 'meten is weten' hoorde ik dat ik bh maat A75 had. Was dit goed of slecht? Volgens mijn moeder was dit prima en deed de maat er niet toe. Ik zocht een leuke uit en droeg mijn A75 met veel plezier. Na een tijdje vond ik 'm toch niet zo lekker meer zitten, hij leek wel te groot? Dus na weer een bezoekje aan de BH winkel, wist ik mijn nieuwe maat.. AA75. Was ik blij! Ze waren gegroeid : een dubbele AA! Nou, nee.. ik had het niet helemaal goed begrepen, want AA was namelijk kleiner dan A. 

Hoeveel verschillende bh maten heb jij al gehad?

Maar dit was het prille begin van mijn interesse voor lingerie. In de jaren die volgden, ben ik van mijn AAtje75 gegroeid naar een B75 en soms B80. Af en toe wat kilo'tjes erbij en dan weer eraf. Van de B naar de C-cup en nu met het ouder worden en mijn borsten wat magerder worden, zeg maar 'het gaat hangen', terug naar cup B80 of soms een C75. Al met al in een tijd van ongeveel 23 jaar heb ik al 5 verschillende bh maten gehad. En jij? Hoeveel verschillende bh maten heb jij al gehad? En welke bh maat draag je nu? Uit onderzoek blijkt dat in het leven van een vrouw (gemiddelde leeftijd van 82,5 jaar), haar bh maat tot wel 7 keer kan veranderen. Denk aan zwangerschap, afvallen, aankomen, menopauze e.d. Ik geef je graag een TIP : laat 1 keer per jaar je bh maat opmeten bij de lingeriespeciaalzaak.

Dat Speciale Draagmoment..

Mijn interesse voor lingerie en fijne ondermode werd steeds groter en ik vond het steeds belangrijker om mijn borsten de juiste ondersteuning en vorm te geven die paste bij mijn stijl, mijn bovenmode en mijn gevoel. Op één uitzondering na. Op vakantie in Rome (het was 1996), kreeg ik van mijn vriend, (nu mijn man) een zuurstok roze lingerieset met kantjes en strikjes... geweldig! Het draagcomfort was minder, maar ach, dat deed er toen niet toe, voor dat speciale draagmoment...

2007 : mijn eigen Lingeriezaak

Jaren gingen voorbij en in die tijd verdiepte ik mij steeds meer in de wondere wereld van de lingerie. In 2006 kreeg ik de gelegenheid om een lingeriezaak te beginnen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. September 2007 opende ik mijn lingeriezaak, LinFina,  aan de Grote Kerkstraat 3 in Steenbergen. Ik werk heel graag met de merken Prima Donna, Twist, Marie Jo, Chantelle,  Triumph, Femilet, Anita en Mey.

Ik heb mijn eigen stijl gevonden

Lingerie en ondermode zijn nu voor mij mijn belangrijkste kledingstukken. Ik vind het fantastisch dat er tegenwoordig zoveel keuze is in modellen, stijlen, kleuren, verschillende materialen enz. Ik heb mijn eigen stijl daarin gevonden en voel mij mooi in mijn lingerie. Als je het ook leuk vindt om meer te horen en te ontdekken van wat lingerie met je kan doen, laat dan wat van je horen. Je kunt me mailen, bellen, het contactformulier invullen of stap gewoon de winkel binnen.

Geef aan wat je wilt, wat je prettig vindt zitten en wat niet. Zoek iets uit wat bij je past en waar je voldoende steun in vindt en waar jij je mooi in voelt.

Ik help je graag bij het vinden van jouw stijl, van jouw mooi.